Vrede voor Oekraïne!

Vrede voor Oekraïne!

We zijn in shock en ontredderd door de gebeurtenissen van de afgelopen dagen. Namens alle leden van Ensemble Kalinka zeggen wij NEE tegen deze oorlog! Onze gedachten gaan uit naar alle familie en vrienden van onze leden, en naar alle inwoners van Oekraïne, jullie staan niet alleen! We hopen dat er snel een einde komt aan het geweld en dat we tot die tijd steun en troost kunnen vinden bij elkaar en in de muziek!

2 reacties

  1. Wilhelmina Düren-Hees schreef:

    Ooit heb ik jullie zien en horen optreden als gast van het koor waar mijn overleden broer een lage Bas was met grote snor.
    Ik vraag me af hoe het nu met jullie gaat en of er nog opgetreden wordt of kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *