Korenfestival RotjeKoor – 9 oktober 2021

Korenfestival RotjeKoor – 9 oktober 2021

Kalinka had zich voor RotjeKoor 2020 aangemeld en behoudt haar plaats voor 2021.

Voor RotjeKoor staat vast dat het festival alleen kan doorgaan volgens het gebruikelijke concept. Anderhalve meter is op vele plekken voor publiek misschien nog wel te realiseren, maar voor kooruitvoeringen gewoon niet te doen. Zeker niet voor de grote koren, of koren die veel met choreografie doen. Veel hangt dus af van wat tegen die tijd überhaupt kan en van wat past bij de nieuwe tijdgeest. Maar ook de beschikbaarheid en mogelijkheden van locaties en toegezegde financiën spelen een beslissende rol.

Het blijft voorlopig dus nog wel even spannend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *